Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський аеропорт має шанс на ЄВРО-2012

Актуально 10-кві, 2008, 17:249 prov 1 288
У понеділок до Рівного завітали експерти Єврокомісії з питань організації Євро-2012 та представники УЄФА, які відвідали Рівненський аеропорт і після огляду оцінили його як цілком придатний для прийому гостей зі всієї Європи. За висновками комісії, ймовірність отримання коштів від Євросоюзу аеропортом Рівного дуже висока. Нагадаємо, що в разі прийняття позитивного рішення Євросоюз на розвиток інфраструктури аеропорту виділить певні кошти, а це дасть можливість мати в обласному центрі справжній європейський аеродром.
До речі, за словами спеціалістів, аналогічного аеродрому, який є в Рівному, немає у сусідніх областях, за винятком Івано-Франківська. Серед переваг у отриманні статусу резервного аеропорту під час Євро-2012 Рівненського літовища – злітна смуга, яка може приймати літаки класу „Боїнг”, що є дуже важливим фактором.
Тож, як було сказано вище, у середу на засіданні Ради національної безпеки та оборони України має стати відомо, чи зможуть влітку 2012 року жителі Рівного зустрічати в себе вболівальників різних країн Європи та побачити на власні очі мега-зірок гри мільйонів.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору