Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнян окриляло кохання [Фоторепортаж]

Рівненська область 18-лют, 2010, 08:499 Lobanovskiy 1 112
На День Святого Валентина рівняни висловлювали свої почуття віршами, малюнками і просто романтичними словами прямісінько у центрі міста, пишучи їх на кількаметровому стенді. Так на центральному майдані відбувалася акція «Мольберт кохання».
Більше фото
Рівнян окриляло кохання [Фоторепортаж]


Рівнян окриляло кохання [Фоторепортаж]


Рівнян окриляло кохання [Фоторепортаж]

Більше фото
– Минулого року «Фундація Регіональних Ініціатив» у Рівному організувала серію заходів з нагоди святкування дня закоханих, зокрема акцію масового поцілунку «14х14», – розповідає організатор акції «Мольберт кохання» Марія Димухаметова. – Проте цьогоріч через погодні умови ми вирішили замінити поцілунки освідченнями в коханні. На майдані Незалежності було встановлено стенд, на якому всі охочі могли написати про свої почуття. Стенд поділили на декілька частин, зокрема «поетичні рядки про кохання», пояснення «кохання – це…», продовження фрази «я люблю тебе за…», «таємна валентинка» та «ліричний подарунок тобі».
Багато рівнян залишали написи на полотні. Найчастіше писали «кохання надає крила», «я люблю тебе за те, що ти є, за твої очі…» і красиві романтичні вірші. А до кінця акції «Мольберт кохання» був заповнений повністю – для творчості закоханих полотна виявилося замало.
На «Мольберті кохання» можна було побачити ще й привітання з Днем Святого Валентина, а також подяки організаторам за можливість висловити свої почуття у такий спосіб, малюнки, «поцілунки» та вибачення перед коханими людьми. В створенні святкового стенда взяли участь не лише молоді люди, а й діти, які писали свої привітання зі святом, та люди досить поважного віку, що використали нагоду ще раз освідчитися один одному.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору