Рівне:

Створення та просування сайтів

Сніг не загасив вогонь кохання

Особливий погляд 18-лют, 2010, 10:099 prov 1 429
У Рівному відзначили День Святого Валентина, створивши на засніженому майдані Незалежності “палаюче серце” із сотень свічок. Десятки закоханих пар взяли участь у цьому дійстві. Жодні погодні умови не стали на заваді справжнім почуттям, адже навіть сніг не зміг загасити “вогонь кохання” і в центрі міста з’явилися два величезні серця.
- Акція “Палаюче серце”, вже другий рік поспіль проходить у Рівному, – розповідає її організатор Марія Димухаметова. – Активісти молодіжної громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив” та закохані пари протягом двадцяти хвилин викладали на майдані Незалежності величезні серця із сотень свічок. Ця акція вже стала традиційною для Рівного, але, на жаль, люди не приносять своїх свічок. А створити таке серце — задоволення не з дешевих. Проте, сподіваюся, що ми й надалі будемо дотримуватися традиції, і щороку на День закоханих рівняни зможуть насолоджуватися “вогнем кохання” у центрі міста.
А коли серця запалали, закохані пари мали змогу сфотографуватися на їх фоні. Охочих виявилося чимало. І хоч свято вже закінчилося, а свічки погасли, вогонь кохання у серцях молодих людей та незабутні враження залишаться надовго. Адже “Палаюче серце” – це найромантичніший вияв кохання. Всі присутні отримали хвилю позитивних емоцій, а флюїди кохання ще довго літали в повітрі.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору