Рівне:

Створення та просування сайтів

Нагороди для акторів

Особливий погляд 18-лют, 2010, 10:109 prov 1 211
Актори Рівненського обласного музично-драматичного театру отримали державні нагороди. Так, почесне звання “Заслужений артист України” присвоїли Андрію Куделі, звання “Заслужений працівник культури” – заступникові директора Надії Крет. Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагородили артистку Галину Цьомик, а орденом “За заслуги ІІІ ступеня” - народну артистку України Ніну Ніколаєву.
Акторів відзначили з нагоди сімдесятиріччя Рівненського драмтеатру. Подію святкуватимуть 14 березня. Однак ще до цієї дати відбувалися зустрічі з колишнім директором закладу, з “ветеранами” театру. “Нині ми готуємося до святкового концерту, — коментує Надія Крет, заступник директора театру. – Програма буде цікавою, однак секретів поки що не розкриватиму”.
Натомість нову виставу від рівненських акторів мешканці міста могли побачити вже минулих вихідних. На сцені драмтеатру відбулася прем’єра п’єси українського драматурга Анатолія Крима “Квартет на двох”. В ролі режисера виступила Ніна Ніколаєва. Вона ж зіграла і одну з головних героїнь. “Це життєва комедія. Сюжет вистави – сучасний, – коментує Надія Крет. – У його основі – життя подружжя, що разом вже багато років. Однак чоловік-композитор зустрів нову музу, привів її в дім. Дружина, звісно, спочатку страждає. Та у фіналі чоловік, як завжди в таких ситуаціях, виглядає смішним”.
Тетяна КУШНІРУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору