Рівне:

Створення та просування сайтів

Оперативна інформація про стан систем життєзабезпечення Чернівців 18 лютого

Чернівецька область 18-лют, 2010, 11:009 Lobanovskiy 1 005
На 08.00 частота струму в електромережах – 50Гц. Запас води в резервуарах ДКП «Чернівціводоканал» – 33000 м3.

Станом на 08.00 на контролі перебуває виконання 14 одиночних заяв щодо усунення пошкоджень у мережах 0,4 кВ.

Усі водозабори та насосні станції працюють в нормальному режимі.

У зв’язку із сильним витоком в мережі на вул. Чернишевського,29 призупинено водопостачання вул.Чернишевського та Ніжинської. Тривають ремонтні роботи.

Усі котельні МКП «Чернівцітеплокомуненерго» працюють у звичайному режимі.

Середній тиск газу на ГРП міста –1,0 кг/см2 .

У зв’язку із пожежею в квартирі будинку на вул.Заводській,13 призупинено газопостачання будинків №13-15.

Проїзд дорогами міста забезпечено. За минулу добу виконано 18 рейсів спецтехніки, використано 48 кубометрів піщано-сольової суміші та 4 тонни солі. На маршрутах працює 66 тролейбусів.

За даними обласного центру гідрометеорології, станом на 07.30 у Чернівцях вітер південно-східний 4 м/с, температура повітря -1ºС, туман, видимість 100 м, на дорогах ожеледиця , відносна вологість 100%, атмосферний тиск 733 мм. рт. ст., рівень радіації 11 мкР/год, рівень води у р. Прут – 109 (+2) см.

У зв’язку із ожеледицею, сніговими заметами чернівчан просять утриматися від користування власним автотранспортом, не паркувати авто вздовж трас, щоб дати можливість працювати спецтехніці та не ускладнювати рух.

Підприємцям, керівникам установ та організацій нагадуємо про обов’язок прибрати прилеглу до їх об’єктів територію. Ті суб’єкти господарювання , які знехтують цим обов’язком, притягатимуться до адміністративної відповідальності.

Чернівчан закликають бути обережними, пам’ятати про небезпеку падіння бурульок, особливо у центральній частині міста, подбати про зручне в умовах ожеледиці взуття, посилити нагляд за дітьми та людьми похилого віку, яким тяжко самостійно пересуватися слизькими тротуарами, бути толерантними в громадському транспорті, який працює із посиленим навантаженням.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору