Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному підбили підсумки роботи школи у першому навчальному семестрі

Рівненська область 24-лют, 2010, 11:319 Lobanovskiy 1 461
У понеділок, 22 лютого, у загальноосвітній школі № 18 відбулася педагогічна рада, на якій підводилися підсумки роботи школи у першому навчальному семестрі. Також вчительським колективом обговорювався план роботи школи на другий навчальний семестр, себто на 2010 рік.
На педагогічну раду був запрошений і колишній випускник, постійний меценат школи, голова бюджетної комісії Рівненської міської ради Сергій Паладійчук.
Депутат взяв участь у роботі педагогічної ради, обговоренні проблем та пошуку шляхів їх вирішення.
Також Сергій Паладійчук, за доброю традицією, зробив особистий подарунок навчальному закладу. Цього разу це став мультимедійний проектор, який так важливий у навчальному процесі та запровадженні сучасних методів навчання у школі.
«Тісний контакт випускників школи із своїм навчальним закладом який давно налагоджений у ЗОШ № 18 дозволяє вирішувати складні завдання з якими, у важких умовах фінансування сучасної освіти, постійно стикаються педагоги та керівники освіти», - зазначив директор школи Андрощук Віктор Володимирович.
У свою чергу Сергій Паладійчук запевнив, що і надалі буде як особисто, так і за допомогою колег, долучатися до вирішення потреб як школярів так і рідної школи.
Інформація підготована за підсумками інтерв’ю Сергія Паладійчука для Радіо «РИТМ».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору