Рівне:

Створення та просування сайтів

Влада боротиметься з гральним бізнесом

Газета СВ 11-кві, 2008, 09:499 prov 1 350
Мобільна група, до якої увійдуть податківці, міліція та представники районної влади, проводитиме постійні перевірки суб’єктів підприємницької діяльності у сфері грального бізнесу щодо дотримання ними ліцензійних умов провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів і гральних закладів на території Рівненщини. Гральні автомати, які не відповідатимуть відповідним умовам, будуть ліквідовані. Всебічне сприяння робочій групі надаватимуть начальник управління МВС України в області Ярослав Голомша та голова ДПА в Рівненській області Віктор Башук.
За словами голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука, нарешті з’явилися законодавчі підстави для боротьби з гральним бізнесом. Не зважаючи на це, пан Віктор залишився незадоволений рішенням Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, яке не підтримало пропозицію Рівненської ОДА щодо більш жорсткої боротьби з азартними іграми. Відтак гральні автомати й далі можна буде розміщувати в приміщеннях, прибудованих до житлових будинків, магазинах, закладах ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, а також поблизу шкіл. Але голова ОДА не збирається відступати і заявляє, що вестиме боротьбу іншими способами. Він планує суттєво підвищити плату за ліцензії на відкриття гральних автоматів, а також збільшити з 18-ти до 21-го року вік осіб, що матимуть право користуватися цим видом послуг.
За інформацією прес-служби Рівненської ОДА, станом на 1 квітня 2008 року на території області здійснюють діяльність у сфері грального бізнесу 41 суб’єкт підприємницької діяльності, нараховується 214 залів гральних автоматів, у тому числі 3 казино, та 20 букмекерських контор.
Павло ДУТКО, Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

gkjkjk 20-чер, 14:31

очередной фейк со стороны власти, все "кешуется" , а игровых залов все возрастает,
ничего не поминяется. Когда проиграется гослужащий, тогда и начнут что-то делать.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору