Рівне:

Створення та просування сайтів

Гостю убили кухонним ножем

Кримінал 25-лют, 2010, 10:119 prov 1 086
У вихідний день 20 лютого, 48-річна Юля зателефонувала подрузі Любі. Під час розмови жінка запросила Юлю в гості, потеревенити про наболіле.
Юля з задоволенням прийняла запрошення, не підозрюючи, що це останній день її життя. Жінки, спілкуючись, чудово проводили час. Але без спиртного не обійшлося. Незабаром додому повернулася 24-річна Світлана, дочка Люби, та приєдналася до застілля. До пізнього вечора жінки вже встигли не один раз посваритися та помиритися. Келих за келихом, слово за словом жінки ставали все більше агресивними та роздратованими. Втомившись сидіти за столом, Люба пішла відпочивати, а Юля зі Світланою продовжували застілля. Коли Світлані вже набридло спілкуватися с гостею, вона попросила її піти з квартири, але жінка відмовилася йти додому. Так розпочався словесний конфлікт, що переріс в штовханину. Щось трапилося тієї миті і дівчина, схопивши кухонний ніж, вдарила Юлю в грудну клітку. Тільки після цього жінки почали усвідомлювати, що вони накоїли. Поранена з кожною хвилиною почувалася все гірше та гірше. Світлана негайно викликала “Швидку”. До приїзду лікарів дівчина намагалася надати першу медичну допомогу. Одночасно з медиками на квартиру прибули і працівники Рівненського УМВС. Правоохоронцям Люба сказала, що це вона поранила ножем подругу. Мати вирішила захистити свою дочку, взявши провину на себе, але вранці наступного дня Світлана в кабінеті оперуповноваженого карного розшуку Рівненського УМВС вже писала явку з каяттям та розповідала, що її мати не винна. Юлю, яку лікарі швидкої допомоги привезли в лікарню, вночі померла, а 24-річну дівчину правоохоронці затримали.
Як повідомив торакальний хірург вищої категорії Олександр Букатевич, який в ту ніч чергував у відділенні, жінку доставили в лікарню в дуже тяжкому стані та великою втратою крові внаслідок поранення серця.
Тетяна ГОРДІЙЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору