Рівне:

Створення та просування сайтів

У Чернівцях міліція затримала 60-річного збоченця

Чернівецька область 25-лют, 2010, 13:589 Lobanovskiy 1 271
22 лютого цього року працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернівецькій області затримали 60-річного чернівчанина, який упродовж 2007-2009 років займався розбещенням неповнолітніх.
За словами затриманого, за вказаний період він скоїв понад 20 розбещень. Знайомився з хлопчиками, віком від 10 до 14 років, на вулицях, в час коли діти повертались зі школи. Переважно в нелюдних місцях, лісопаркових зонах. Після знайомства він входив в довіру до неповнолітніх і пропонував їм орогенітальний секс, то ж діяв він без примусу і насильства, за його словами, неповнолітні самі погоджувалися із цікавості, інколи він їм в якості гонорару давав невеликі суми грошей. Сам же затриманий працює в одній із чернівецьких фірм, має дружину і трьох дорослих дітей.
Про цей факт працівники кримінальної міліції у справах дітей дізналися у ході профілактичних заходів, бесід із неповнолітніми. Після чого почали пошукові заходи. На сьогодні батьки сімох дітей написали заяви у міліцію, триває слідство і потерпілих може бути більше.
Затриманий нині перебуває у камері ізолятора тимчасового тримання УМВС України в Чернівецькій області, вирішується питання про його арешт. Порушено кримінальну справу за 2 частиною статті 156 Кримінального кодексу України – розбещення неповнолітніх, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору