Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині затримано молодика, котрий погрожуючи пістолетом, вимагав у власника авто 1000 доларів США

Чернівецька область 02-бер, 2010, 10:259 Lobanovskiy 1 138
26 лютого цього року о 12 год. 25 хв. до Кельменецького райвідділу міліції звернувся 50-річний приватний пiдприємець, мешканець міста Кельменцi, з заявою про те, що десять хвилин по тому, невiдомий бiля місцевого будинку побуту, погрожуючи пiстолетом, вимагав у нього 1000 доларів США.

У ході проведеної перевірки працівники Кельменецького райвідділу міліції встановили, що о пів на першу заявник вийшов з приміщення будинку побуту та сів у свій автомобіль "Mitsubishi-Grandis", в цей час до нього підійшов незнайомий молодий чоловік та попросив підвезти його до автобусної зупинки, на що він погодився. Сівши до автомобіля заявника, незнайомець витяг з-під поли куртки пістолет, приставив його до водія та почав вимагати гроші в сумі 1000 доларів США. Власник авто відповів, що таких грошей у нього немає, але може поїхати до свого знайомого та взяти гроші. Після того, як вимагач погодився з цією пропозицією, водій без паніки скерував авто до райвідділу міліції, і вже за дві хвилини мінівен був припаркований біля райвідділку. Та незнайомець у цей час кулею вискочив з автомобіля та почав тікати.

За «гарячими» слідами в центральному парку міста Кельменці міліціонери затримали підозрюваного, ним виявився непрацюючий 25-річний житель села Братанівка цього ж району, який упродовж кількох останніх років проживав в Кіровоградській області. При затриманні у підозрюваного було вилучено пневматичний пістолет, кобура для носіння пістолета та ніж.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 15, частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України – замах на напад з метою заволодіння чужим майном. Наразі затриманий перебуває у камері ізолятора тимчасового тримання.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору