Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині СБУ запобігла спробі потрапляння недоброякісної м'ясосировини на ринок України

Волинська область 03-бер, 2010, 09:349 Lobanovskiy 1 037
На виконання рішення Ради національної безпеки та оборони України «Про активізацію роботи щодо вилучення з обігу неякісної, небезпечної продукції споживчого призначення» Службою безпеки України спільно з ветеринарною міліцією та працівниками Державтоінспекції попереджено спробу постачання неякісної м’ясосировини на споживчий ринок України.

У ході спецоперації співробітники СБУ затримали непризначений для транспортування м’ясопродуктів автомобіль, що перевозив понад 2 тонни яловичини. М’ясопродукція перевозилася насипом у вантажному відсіку в антисанітарних умовах. Під час огляду вантажу власник товару не зміг надати супровідні документи на продукцію, які засвідчують походження та якість м’ясної сировини.

Встановлено, що вказана продукція вивозилась з підпільного забійного пункту у місті Луцьку та транспортувалась до Рівненської області на м’ясопереробне підприємство для виготовлення ковбасних виробів. З метою конспірації забій худоби проводився виключно у вечірній час без контролю ветеринарної служби та з порушенням екологічних норм.

На даний час вирішується питання про утилізацію м’ясопродукції, яка завдяки спільним діям правоохоронців не потрапила на столи громадян.

Матеріали щодо протиправної діяльності підприємства досліджуються для прийняття процесуального рішення.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору