Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині рятувальники МНС перевіряють культові заклади до свята Воскресіння Хрестового

Рівненська область 03-бер, 2010, 10:339 Lobanovskiy 1 211
Наближається Великдень. І на передодні свята Воскресіння Хрестового співробітники обласного управління МНС проводять рейдові перевірки та детальні пожежно-технічні обстеження у більше тисячі культових закладів, де проводитимуться масові заходи під час святкування Пасхи. Як свідчить статистика за останні 10 років на теренах Рівненщини вогнем було частково пошкоджено або повністю знищено шість церков. Нанесено непоправної матеріальної та духовної шкоди вірянам. Тому недопущення надзвичайних пригод та забезпечення максимально комфортних і безпечних умов під час святкування стоїть на особливому контролі рятувальників області.
В ході перевірок інспектори держпожнагляду звертають особливу увагу на належне дотримання правил пожежної безпеки, утримання шляхів евакуації вільними, справність і надійність існуючої електромережі, наявність первинних засобів пожежогасіння. Під час релігійних обрядів священнослужителі та прихожани використовуватимуть кадильне вугілля та парафінові свічки, застосування відкритого вогню вимагатиме від них особливої пильності, відтак зі священнослужителями області проводиться роз‘яснювальна робота та вручаються пам‘ятки про порядок дій у разі виникнення пожежі. Крім того, в усіх церквах у Пасхальну ніч буде організовано чергування рятувальних підрозділів МНС, членів добровільних пожежних дружин, відомчої та місцевої пожежної охорони.
Тож рятувальники Головного управління МНС в Рівненській області докладають максимум зусиль для безпечного проведення великого Пасхального свята.

Старший лейтенант служби цивільного захисту Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору