Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті двоє спритників примусили «працювати на себе» термінали поповнення рахунків

Івано-Франківська область 03-бер, 2010, 11:039 Lobanovskiy 1 234
Сьогодні чи не на кожному кроці можна побачити пристрої, які значно пришвидшують користувачам мобільного зв’язку послуги з поповнення рахунків. Термінали поповнення рахунків користуються неабиякою популярністю серед населення. Утім, як виявилося, знаходяться спритники, для яких ці електронні прилади стали об’єктами скоєння крадіжок. Днями співробітники Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали двох громадян, які спеціалізувалися на обкраданні терміналів поповнення рахунків мобільного зв’язку.

Зловмисники підходили до терміналу та виривали стекер з грошима. Понад те, винахідливі злодії примудрялися поповнювати викраденими гривнями свої мобільні рахунки, а потім знову виймали гроші з того ж таки терміналу. Таким чином, крадіям вдавалося отримати подвійний зиск зі злочинної оборудки.

Як встановлено в ході проведення оперативно-розшукових заходів, 19-річний житель Києва та 44-річний раніше судимий мешканець Житомирської області «обчистили» таким чином чотири термінали поповнення рахунків в Івано-Франківську. Злочинним здобутком зловмисників стали кошти в сумі понад сім тисяч гривень. У крадіїв вилучено речові докази злочинної діяльності. Проводиться перевірка на причетність заїжджих зловмисників до скоєння аналогічних майнових посягань на території інших населених пунктів.

Ольга Коваленко, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору