Рівне:

Створення та просування сайтів

В Івано-Франківську затримано осіб, які викрадали газові котли з новобудов

Івано-Франківська область 03-бер, 2010, 11:339 Lobanovskiy 1 174
В ході проведення спільних оперативно-розшукових заходів працівники івано-франківської та тисменицької міліції затримали групу осіб, що причетні до вчинення низки крадіжок з помешкань та новобудов громадян на території обласного центру та Тисменицького району. Дані особи шляхом пошкодження замків проникали здебільшого у помешкання, де ще не проживають господарі, звідки викрадали газові котли, а в деяких випадках і батареї системи опалення. Викрадені котли зловмисники реалізовували на ринку за зниженими цінами. Правоохоронці вже встановили особу, через яку відбувалися ці операції.
Найактивнішим учасником групи був 34-річний житель Івано-Франківська. Окремі злочини він скоював самотужки. Задокументовано також причетність затриманих до крадіжок ювелірних виробів з уже обжитих квартир. Двоє з числа крадіїв вже притягувалися до кримінальної відповідальності.
У зловмисників вилучено цілий набір інструментів та знарядь, з допомогою котрих вони пробиралися в новобудови. Вилучено й низку речових доказів – викрадене майно. Слідство з’ясовує усі епізоди злочинної діяльності викритої групи. Насьогодні задокументовано участь цих осіб до вчинення близько десяти злочинів.

Василь Гультайчук, ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору