Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львівській ОДА відбудеться підсумкова нарада щодо проведення Всеукраїнської акції «Почуйте всі!»

Львівська область 03-бер, 2010, 11:349 Lobanovskiy 1 005
Управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА запрошує представників ЗМІ прийняти участь в підсумковій нараді з приводу проведення у Львівській області Всеукраїнської акції «Почуйте всі!» у 2009 році та передачі офтальмологічного медичного обладнання, медичній установі області яка пройде 5 березня 2010 року об 11.00 за адресою м. Львів, вул. Винниченка 18, каб. 257.

Для довідки:

Впродовж 2007-2009 років проведений благодійний захід «Почуйте всі!» у Львівський області дав можливість зібрати кошти на придбання офтольманологічного обладнення для дитячих лікарень області у 2007 році-35,171 тис.грн., у 2008 році - 61,769 тис. грн., у 2009 році – 22050,45 тис.грн.

Управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА у 2009 році виступало головним координатором проведення акції у Львівській області та спільно з структурами підрозділами облдержадміністрації, БФ «Серце до серця» та молодіжними громадськими організаціями провело акцію з 4 по 10 травня 2009 року. За підсумками проведеного збору коштів Львівська область отримала II результат в Україні зібравши на допомогу дітям з вадами зору 22050,45 тис.грн. за яки було придбано для Львівщини медичне обладнання «Педіатричний авторефрактор plusopti X A 09».

Благодійний фонд «Серце до Серця» – це Фонд, основною метою якого є збереження найціннішого, що у нас є – здоров’я у дітей. Тому Фонд займається закупівлею медичного обладнання для передачі в безоплатну оренду дитячим лікувальним закладам України. У цьому допомагають лікарі-фахівці, експерти, координатори медичних програм, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадські організації.

Для втілення в життя акціі-допомоги потрібні чималі кошти, тому ми залучаємо до співпраці спонсорів. Але важливою також є підтримка тих, хто безпосередньо відчуває на собі потребу в доступності якісного медобслуговування, тому ми організовуємо і проводитимемо збір грошей з цією метою у громадян України, який цього року пройде наприкінці квітня, щоб кожен бажаючий зміг долучитися до збору і внести свою лепту у спільну справу.


Повідомлення управління у справах сім’ї та молоді
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору