Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 04-бер, 2010, 09:569 prov 1 338
Виявили труп хворої на сказ собаки
В м. Радивилів на подвір’ї приватного господарства виявлено труп домашнього собаки. Того ж дня працівники служби ветеринарної медицини відібрали біоматеріал та направили його в Рівненську регіональну обласну державну лабораторію, де після проведення експертизи було встановлено захворювання собаки на сказ.
Труп тварини спалено. Проводиться вивчення можливих контактів хворого собаки з іншими людьми та тваринами. Складено план заходів з локалізації та ліквідації осередку захворювання. Готується засідання ДНПК при Радивилівській райдержадміністрації про відкриття неблагополучного пункту та введення карантинних обмежень зі сказу.

Юнак впав з мосту в річку
У Рівному 19-річний рівнянин Тарас через власну необережність впав з мосту у річку Устя.
Хлопець потрапив до центральної міської лікарні із загальним переохолодженням організму.
Надавши потерпілому допомогу, лікарі відпустили його додому.

У Рівному напали на депутата облради
Невідомі напали на депутата Рівненської обласної ради від Української Народної Партії В’ячеслава Пугайка.
Депутат повертався на власному авто додому звичним маршрутом. Повернувши на вулицю Котляревського, Пугайко помітив на проїжджій частині перешкоду – уламки дерева та ящиків. Пугайко вийшов з автомобіля, щоб забрати перешкоду. У цей момент на нього напали декілька невідомих осіб у чорних масках, котрі з вигуками “бийте його” почали наносити удари битами та трубами по голові депутата.
В’ячеслав Пугайко зумів дістатися до автомобіля та залишити місце пригоди. У потерпілого — забої руки, ребер та рубана травма голови. Невідомі також зім’яли кузов автомобіля.
Рівненська обласна організація Української Народної Партії звернулася до керівництва УМВС України в Рівненській області, управління Служби безпеки України в Рівненській області та прокурора Рівненської області з вимогою пришвидшити розслідування нападу та знайти злочинців, котрі здійснили зухвалий напад на депутата обласної ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору