Рівне:

Створення та просування сайтів

Нічия із лідером

Спорт 11-бер, 2010, 12:429 prov 837
У суботу та в неділю відбувся третій тур фінальної частини чемпіонату України з волейболу серед жіночих команд у вищій лізі. Рівненська “Регіна-МЕГУ” вдома приймала лідера другого етапу євпаторійську “Керкінітіду”. Господарки досить впевнено провели два матчі. Якщо у першому їм не вистачило досвіду в кінці партій (0:3), то у повторному поєдинку рівнянки святкували цілком заслужену перемогу (3:1).
Стартову партію суботньої зустрічі підопічні Валерія Слєпцова провели не надто вдало — євпаторійки святкували перемогу — 25:14. У другій та третій партіях на майданчику НВО №26 точилася безкомпромісна боротьба. Лише завдяки більшому досвіду гості спромоглися довести свою перевагу. Вигравши 26:24 та 25:23, підопічні Леоніда Хричова зуміли взяти гору і перемогли з рахунком — 3:0. Зовсім по-іншому розгорталися події у повторному поєдинку наступного дня.
Рівнянки вийшли з величезним бажанням взяти реванш і добилися свого! Всі намагання гравців “Керкінітіди” збити атакуючий запал господарок (тайм-аути, заміни гравців) мали локальний характер — 25:20. У другій партії євпаторійки знайшли сили зрівняти рахунок — 25:18. На більше гостей не вистачило. Наступна перемога була за рівнянками. Господарки піймали свою гру й досить впевнено розібралися із суперниками — 25:10. Зовсім іншою була наступна партія. Гості намагалися знову вирівняти становище. І всі передумови до цього були. Програючи в середині партії 14:12, 16:13, волейболістки “Керкінітіди” зуміли відіграти відставання і вийти в перед. При рахунку 22:24 на користь гостей, вболівальники, та й самі євпаторійки, подумками були у п’ятій партії. І тут рівнянки створили невеличке диво. Впродовж чотирьох подач вони змусили капітулювати суперника — 26:24 і здобули перемогу — 3:1.
В іншому поєдинку “Сєвєродончанка-2” приймала “Медуніверситет-Олімп”. Суперники розійшлися з однаковим рахунком — 3:1 та 1:3.
У турнірній таблиці лідирує “Керкінітіда” — 16 очок. На три менше у вінницького “Медуніверситету-Олімп”. Рівненська команда “Регіна-МЕГУ” перебуває на третьому місці — 11 пунктів. Замикає четвірку кращих сєвєродонецька “Сєвєродончанка-2” — 6 очок.
У наступному турі рівнянки на виїзді гратимуть із “Сєвєродончанкою-2”. Матчі відбудуться 20-21 березня у Сєвєродонецьку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору