Рівне:

Створення та просування сайтів

Красуні, подруги і сестри

Таке життя 11-бер, 2010, 12:459 prov 2 233
Існує думка, що дівчина або красива, або розумна. Проте сучасні панянки руйнують цей стереотип і доводять, що справжня жінка може поєднувати мудрість і красу. Саме такими є сестри Олена та Анна Радько, які виділяються гостротою розуму і вродою. Вони — учасниці та переможниці багатьох конкурсів краси і просто чарівні дівчата.
— Справжня жінка повинна поєднувати розум і красу, інколи йти на компроміси, але знати коли саме це потрібно робити, а коли наполягти на своєму, — коментує Олена, переможниця “Перлини Рівного -2010”. – Як на мене, не варто грати якусь роль, а бути собою.
— Олено, Аню, ви обоє брали участь у конкурсах краси і перемагали, на кого ви схожі, такі красуні?
Анна: Напевне, на сусіда! (посміхається – авт.) Звичайно, татові гени теж передалися, та можу сказати з впевненістю, що фігура у нас з сестричкою — від мами.
Олена: В дитинстві я була більше схожа на тата, зараз кажуть, що на маму…
— Згадавши про дитинство, хочеться запитати, а що цікавого ви можете розповісти про свої дитячі роки?
Анна: Тоді були такі часи, що коли дитині виповнилося півтора року — мама мала йти на роботу. Тому, так як я старша, доглядала Олену з дитинства. Це не було тягарем, я відчувала відповідальність за неї. Саме це, я вважаю, нас дуже зблизило, зараз ми — найкращі подруги.
Олена: В дитинстві я почувалася “пацанкою”. Взагалі, коли мама була вагітна, всі думали, що буде хлопчик, жартували, мовляв, футболіст, адже я дуже штовхалася. А через 9 місяців народилася я (посміхається – авт.).
— Ким ви мріяли стати в дитинстві?
Анна: Я взагалі багато мріяла… Коли була маленька, любила малювати і хотіла стати дизайнером. Але в Рівному таких фахівців не готують, а їхати навчатися в інше місто не хотіла... Мені також подобаються технічні науки, тому вирішила вступати до Національного університету водного господарства та природокористування.
Олена: Я хотіла бути ветеринаром, адже дуже люблю тварин. А потім пішла в школу і полюбила математику. Саме з нею і пов’язала свою майбутню професію, адже навчаюся на бухгалтера. А також я займаюся у театральній студії “Від ліхтаря”.
— Олено, а ти вже спробувала себе як актриса? У яких виставах грала?
— Так. Найяскравішу свою роль зіграла минулого року в новорічній виставі для дітей. Це був негативний образ Чорної Заздрості, але він дуже веселий. Я читала реп, танцювала…Також грала снігуроньку, а Дідом Морозом був хлопець Ані. Ми виступали на Новорічному ранку в дитячому будинку. Ця роль мені найбільше сподобалася. Приємно здивувало те, які там розумні діти, адже вони розказували на пам’ять величезні вірші українських та російських класиків, співали, танцювали. Взагалі ж діти — найкращі критики, адже вони щирі і все сприймають по-справжньому.
Ще я виконую роль дівчини Мари у виставі для молоді “Денджер” (у ній порушено проблему наркоманії). Однак Мару в моєму виконанні глядачі ще не бачили. Адже у цій виставі задіяно 2 склади акторів. А в зв’язку з участю в конкурсі “Перлина Рівного” я гратиму в ній пізніше.
— А як ти потрапила на конкурс “Перлина Рівного”?
— На сайті “Art models” Я побачила інформацію про кастинг на конкурс. Я пішла і потрапила до переліку учасниць!
— Як ти оцінювала свої шанси потрапити в фінал?
— Я сказала собі: якщо потрапила сюди, то варта перемоги. Але в фіналі, вже коли стояла на сцені і чекала результатів, з’явилися вагання. Адже інші учасниці теж були красивими і достойними перемоги.
— Що тобі дала перемога у “Перлині Рівного”?
— Насамперед, позитивні емоції, підвищилася самооцінка. Приємно, що батьки можуть мною пишатися. Участь у конкурсі – це ще й нові знайомства, я знайшла справжніх подруг.
Зараз обговорюються пропозиції щодо контрактів, адже я маю зніматися для “Елмодес” в Києві. А далі залежно від пропозицій буду вирішувати, продовжувати модельну кар’єру чи ні.
— А в яких конкурсах ви брали участь? Адже я знаю, що похвалитися участю і перемогами в конкурсах краси може і Анна.
Олена: Я брала участь у конкурсі “Міс коледж”, де здобула титул “Перша віце-міс” і у “Перлині Рівного – 2010”, де стала переможницею.
Анна: У мене дещо більше досвіду. Адже я брала участь у конкурсі “Міс школа”, де перемогла, “Міс університет”, де здобула титул “Друга віце-міс”, у конкурсі “Міс преса” мені дісталося звання “Міс чарівність”, також була учасницею “Перлини Рівного – 2008”. У останньому конкурсі отримала одразу три титули – “Друга віце-міс”, “Міс МеріКей” та “Міс Рівне Вечірнє”.
— Чому ви вирішили стати моделями?
Анна: Мені було цікаво, адже кожна дівчина, яка бере участь у конкурсах краси, дуже змінюється. Наприклад, на “Перлину Рівного”, я йшла з метою гарно провести час. Взагалі потрапила туди за компанію з друзями, бо були потрібні учасниці. Перед конкурсом розуміла, що всі дівчата достойні. Коли стояла на сцені, мала вже 2 титули, то не сподівалася ще на щось, адже це вже була перемога. А коли мені дали ще звання “Друга віце-міс”, дуже зраділа.
Олена: А у мене був вільний час, тому вирішила наслідувати сестру, хотілося себе проявити. На конкурсі я дізналася багато нового, цікавого і вважаю, що це хороший урок.
— Модель завжди має виглядати на 120%. Як вдається підтримувати себе в формі?
Олена: Ми не сидимо на дієті, любимо поїсти, а особливо солодощі. Тому не робимо нічого особливого для того, щоб підтримувати себе в формі. А щоб добре виглядати, потрібно завжди мати хороший настрій і почуватися впевнено.
— Ви з сестрою красуні, подруги, а характери у вас теж схожі?
Анна: Якраз характери маємо різні. Ми дуже схожі жестами, мімікою і багато в чому у нас співпадають смаки.
— А яка ваша улюблена страва?
Олена: Я дуже люблю деруни і страви, які готує тато, а особливо його фірмове “анкилбеле” — це смажене сало, м’ясо під соусом із прянощами.
Анна: Простіше запитати, що не люблю їсти. (посміхається – авт.) Найбільше мені смакують солодощі. Сама готую “коврижку” та яблучний пиріг.
— Чи є у вас життєвий девіз? Який він?
Анна: Я вважаю, все що відбувається — на краще. Завжди живу за цим принципом.
Олена: В кожній ситуації потрібно шукати позитив.
— Чим ви захоплюєтеся в житті окрім модельної кар’єри?
Анна: Ми обоє закінчили музичну школу, Олена — по класу фортепіано, я граю на бандурі й на гітарі. Також обоє займалися сучасними танцями, любимо книжки, а наш улюблений автор — Пауло Коельо.
— Що ви найбільше цінуєте в чоловіках? Який він, ідеальний чоловік для вас?
Олена: Для мене головне, щоб був справжнім чоловіком, вмів сказати своє слово, щоб поруч з ним я почувалася захищеною, не розкидався словами, був надійним, мав почуття гумору, не був дуже ревнивим і довіряв мені.
Анна: А я вважаю, що хлопець має бути веселий, розумний, надійний, щоб поруч з ним було затишно. Також важливо, щоб довіряв мені, був простим, стабільним, легким у спілкуванні і не хизувався.
— Що б ви порадили дівчатам, які беруть участь у конкурсах краси?
Олена: Поводьте себе достойно, отримуйте задоволення від репетицій, від спілкування з новими людьми. Зробіть все для того, щоб у вас залишились тільки приємні спогади від конкурсу і багато друзів! Ще хотілося б сказати дівчатам, щоб вони не зациклювалися на зовнішньому вигляді, а вдосконалювалися внутрішньо.
— А що потрібно для перемоги у таких конкурсах?
Олена: Для того, щоб перемогти, потрібно бути впевненою, старанно працювати на репетиціях, завжди залишатись собою, щиро посміхатись і головне — отримувати задоволення від того, як ти виступаєш на сцені.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору