Рівне:

Створення та просування сайтів

Головне управління МНС у Рівненській області стурбоване загибеллю людей внаслідок необережного поводження із вогнем

Рівненська область 15-бер, 2010, 10:509 Lobanovskiy 1 324
Головне управління МНС у Рівненській області вкрай стурбоване станом справ, який склався із загибеллю людей внаслідок необережного поводження із вогнем, передусім, порушення правил експлуатації обігрівальних приладів.
Протягом 2010 року на Рівненщині сталося 215 пожеж, на яких загинула 21 особа. Цьогорічна кількість пожеж та трагедій на них перевершує минулорічну відповідно на 20 та 40 відсотків. Особливе занепокоєння у рятувальників викликають пожежі через порушення вимог пожежної безпеки під час монтажу та експлуатації приладів пічного опалення. З вказаної причини лише цього року сталося 80 пожеж, під час яких загинуло 11 громадян.
Останній трагічний випадок на Рівненщині стався вночі проти 13 березня в селі Городець Володимирецького району. Внаслідок неправильного користування пічним опаленням вогонь майже повністю знищив житловий одноповерховий будинок 76-ти річного пенсіонера Василя. Після ліквідації пожежі серед згарища вогнеборці виявили трупи господаря та його дружини Ганни 1933 року народження.
Шановні громадяни. Не допустити повторення подібних трагедій цілком спроможні ми з вами. Варто лише послідовно і неухильно дотримуватися правил безпеки при користуванні вогнем, експлуатації обігрівальних приладів, не порушувати елементарні правила пожежної безпеки. В жодному разі не користуйтеся несправними печами, саморобними та кустарними обігрівальними приладами!
Рятувальники МНС Рівненщини знов і знов звертаються до всіх громадян із проханням звернути свою увагу на стан протипожежного захисту власної оселі. Просимо берегти життя своє та близьких, суворо дотримуватися правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, правила пожежної безпеки прості та легкі. А от їх невиконання -- згубне!

Віктор Козак,
помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору