Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині затримано наркокур’єра

Рівненська область 15-бер, 2010, 11:209 Lobanovskiy 1 126
При проведенні митного контролю потягу № 372 сполученням “Львів – Мінськ” на одного з пасажирів, який перетинав митний кордон України і виїзжав за межі митної території України через відділ митного оформлення “Удрицьк” Рівненської митниці спрацював службовий собака митниці по кличці “Джек”.
Митниками спільно з працівниками ЛВ УМВС України на станції “Сарни” та прикордонниками було проведено детальний огляд речей та одягу пасажира, в результаті якого виявлено подрібнену речовину зеленого кольору масою 208,5 грам, що знаходилась в поліетиленовому пакеті, обмотаному навкруг пояса та прикріпленого клейкою стрічкою до тіла.
В своїх поясненнях пасажир – мешканець м.Сарни 1964 р.н. вказав, що пакет із “травою” (за попередніми ознаками – маріхуана) йому запропонував перевезти до Республіки Білорусь знайомий за винагороду.
Вже встановлено, що затриманий – давній знайомий Рівненських митників, який давно проторував шлях для збуту небезпечного краму до сусідньої країни – у 2005 році він вже притягався до кримінальної відповідальності за спробу контрабанди понад 700 грамів макової соломки до Республіки Білорусь через пункти пропуску Рівненської митниці і відбував покарання – 4 роки позбавлення волі.
Митниками складено протокол про порушення митних правил, вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Прес-центр Рівненської митниці
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору