Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненській області стартує благодійна акція

Останні новини 14-кві, 2008, 09:149 prov 1 413
З 14 квітня в Рівненській області стартує благодійний проект „Почуйте всі!”, що вже третій рік поспіль проводить Рівненська міська молодіжна громадська організація „Фундація Регіональних Ініціатив”. Метою цьогорічної акції є збір коштів на придбання мікроскопа з коаксіальним світлом для діагностування вад зору у дітей. Вартість такого приладу складає 52 тисячі гривень.
З цього приводу запрошуємо вас на прес-конференцію, що відбудеться 14 квітня в конференц-залі Рівненського будинку вчених за адресою: вул. С. Петлюри, 17. Захід розпочнеться о 14.00.
Цьогорічна благодійна акція „Почуйте всі!” відбудеться в усіх областях України і буде супроводжуватись проведенням молодіжних концертів, виставок, конкурсів за участю членів різних громадських і благодійних об’єднань, учнівської та студентської молоді.
Під час прес-конференції ви зможете дізнатись про специфіку цьогорічної благодійної акції „Почуйте всі!” на Рівненщині, а також про розважальні заходи, що будуть проведені в її рамках протягом благодійного тижня. Завідуючий очним відділенням Рівненської обласної дитячої лікарні Василь Головень розповість про проблему діагностування та лікування дітей з вадами зору на Рівненщині, а також про обладнання, на яке цього року збиратимуться кошти.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору