Рівне:

Створення та просування сайтів

Вибори мера Рівного можуть призначити на 29 червня

Останні новини 14-кві, 2008, 09:459 prov 1 383
В проекті постанови Верховної Ради України "Про призначення позачергових виборів Рівненського міського голови" днем позачергових виборів пропонується призначити 29 червня 2008 року.
Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування 9 квітня 2008 року на своєму засіданні (протокол засідання № 18) розглянув питання щодо призначення позачергових виборів Рівненського міського голови (місто Рівне Рівненської області).
Проект Постанови про призначення позачергових виборів Рівненського міського голови (місто Рівне Рівненської області) було зареєстровано в Верховній Раді України 10 квітня 2008 року.
Виходячи з частини третьої статті 14, частин другої та шостої статті 15 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" у разі дострокового припинення повноважень сільського, селищного, міського голови позачергові вибори призначаються Верховною Радою України на неділю не пізніш як за 70 днів до дня виборів. А це означає, що за вищезгадану постанову депутати ВРУ повинні проголосувати до найближчої п'ятниці і до 20 квітня вона повинна бути оприлюднена.
Виступати на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання було доручено народному депутату України Подгорному С.П. - фракція Блок Юлії Тимошенко.Еще предлагаем узнать где можно недорого купить мужскую вышыванку. Вышиванку с Закарпатья надо покупать только на нашем сайте.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору