Рівне:

Створення та просування сайтів

Стартувала фінальна частина

Спорт 18-бер, 2010, 10:039 prov 998
Перший тур другого етапу першості України з баскетболу у вищій лізі серед жіночих команд відбувся у Бердянську. Рівненська команда БК “Сузір’я-НУВГП” здобула три перемоги в чотирьох матчах. В одному зазнала поразки з різницею в один пункт.
У стартовому поєдинку рівнянки виявилися сильнішими за переможця групи В — харківську команду “ХАІ-Прогрес” — 91:82. Найрезультативнішими у нашій команді були Ганна Єремейчук — 27 очок та Олена Бондар — 21.
Наступною була перемога БК “Сузір’я-НУВГП” над місцевою “Чайкою” — 77:67. Кращою у нашій команді виявилася Вікторія Климюк — 39 очок.
У третьому матчі рівнянки знову зустрілися із харків’янками. Лідируючи більшу частину матчу, наші дівчата не зуміли втримати переможний рахунок — 69:70. Не допомогли команді 35 очок Вікторії Климюк.
У заключному матчі туру БК “Сузір’я-НУВГП” перемогли “Чайку” — 81:71. Найрезультативнішими серед рівнянок стали Ганна Єремейчук — 27 очок та Людмила Сова — 21.
Інші результати першого туру: МБК “Чайка” - “ТІМ-СКУФ” (Київ) - 63:97 і 47:107; “ХАІ-Прогрес” - “ТІМ-СКУФ” - 49:101 і 63:82. Інші дві команди фінальної “шістки” - південноукраїнський “Олімп-НАЕК” і “Регіна-Баскет-Бар” з Бара (Вінниччина) - у цьому турі відпочивали.
Наступні поєдинки наша команда зіграє вже у квітні, коли буде господаркою третього туру. А прийматимемо ми 8-11 квітня “Олімп-НАЕК” і “Регіну-Баскет-Бар”.
У турнірній таблиці лідирує столичний “ТІМ-СКУФ” — 40 очок. На три менше у “ХАІ-Прогрес”. На третьому місці БК “Сузір’я-НУВГП” — 35.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору