Рівне:

Створення та просування сайтів

Нові тролейбуси – нові ціни

Суспільство 18-бер, 2010, 10:079 prov 1 339
У Рівному з’явилися нові тролейбуси. Щоправда, “новим” цей транспорт буде тільки для рівнян, адже до цього він перевозив чеських пасажирів. Однак для зношеного тролейбусного парку міста це суттєве придбання.
Тепер у Рівному курсуватимуть два нових для міста тролейбуси. Фахівці переконують, транспорт у хорошому стані, а його ціна доволі прийнятна, адже становить 180 тисяч гривень, у той час, коли новий тролейбус вітчизняного виробництва обійдеться у мільйон вісімсот тисяч.
Також міська влада обіцяє розглянути можливість придбання ще 10 одиниць такого транспорту.
Натомість у КП “Рівнеелектротранссервіс” переконують, тролейбусний парк давно потребує оновлення. Понад 60 одиниць транспорту вже застарілі. Термін їх експлуатації закінчився, але вони продовжують курсувати містом через те, що машин для заміни немає. Тим часом торік поляки навіть пропонували продати найстарші тролейбуси, які б могли стати експонатами тамтешнього музею...
Однак окрім нового транспорту на рівнян, найімовірніше, очікують і нові ціни на проїзд у ньому. Так, нині обговорюється проект рішення виконавчого комітету “Про встановлення тарифу на проїзд електротранспорту в м.Рівне”. Відповідно до нього, пасажирам тролейбусів вже восени доведеться платити майже удвічі більше. Щоправда, піднімати тарифи на проїзд планують поступово: з квітня – до 1 гривні, з серпня – до 1,25 гривні, з листопада – 1,5 гривні.
Тетяна КУШНІРУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору