Рівне:

Створення та просування сайтів

Острозька "Свобода" вимагає виправити ситуацію з незадовільним станом школи

Рівненська область 19-бер, 2010, 11:089 Lobanovskiy 1 086
Острозька міська організація ВО «Свобода» звернулася до міського голови Острога з вимогою негайного виправлення ситуації з незадовільним технічним та санітарним станом у новозбудованому приміщенні Острозької ЗОШ І-ІІІ ст. № 3.
- Ми глибоко стурбовані станом підлог та стін у приміщенні спортивного залу та дотичних до нього приміщеннях навчальних кабінетів. Стіна спортивного залу має ознаки тріщини, яка, досягнувши граничного розкриття, може викликати аварійний стан приміщення. Також неозброєним оком видно ураження стін грибком. Підлога спортивного залу в деяких місцях протрухлявіла. У приміщеннях навчальних кабінетів, за винятком тріщин на стінах – аналогічна ситуація, - розповів керівник острозьких "свободівців" Ярослав Калька, - Такий стан речей у новозбудованому приміщенні школи є неприйнятним, адже щодня у цих приміщення перебувають діти. Дихаючи повітрям в уражених грибком приміщеннях, вони отримують велику ймовірність захворіти мікозами, хронічно отруїтись продуктами життєдіяльності грибків.
Тому Острозька міська організація ВО «Свобода» вимагає негайно ініціювати створення комісії для проведення всебічного, повного та об’єктивного вивчення вказаних вище проблем та з’ясувати причину погіршення технічного та санітарного стану приміщень школи. У випадку виявлення вини виконавця будівельних робіт у погіршенні стану приміщень школи – зобов’язати останнього власними силами та коштом усунути дані погіршення; у випадку відсутності такої вини – негайно віднайти кошти для виправлення ситуації, що склалась.
Як зазначив Ярослав Калька, у випадку ігнорування даного звернення Острозька міська організація ВО «Свобода» буде використовувати всі можливі дії з метою виправлення ситуації, що склалася, адже діти - це майбутнє нашої нації і зберегти їх здоров'я - першочергове завдання для будь-якого свідомого українця.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору