Рівне:

Створення та просування сайтів

Карний розшук Івано-Франківщини вистежив злодія-одинака

Івано-Франківська область 19-бер, 2010, 11:399 Lobanovskiy 1 366
У райцентрі Калуші, що на Івано-Франківщині, санкціоновано арешт 21-річного мешканця міста, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжок з помешкань громадян, а також з приміщень дитячих садочків. За інофрмац3ією з Калуського райвідділу міліції, насьогодні задокументовано причетність підозрюваного до скоєння семи крадіжок. Щоразу зловмисник проникав до чужих помешкань і приміщень шляхом підбору ключів, усі злочини скоював самотужки.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку тиждень тому таки вистежили крадія-одинака і затримали його з наявним. У затриманого вилучено низку речових доказів, а також десятки ключів від різноманітних замків. Під час розслідування кримінальної справи правоохоронці встановили причетність цієї особи до злочинів, про скоєння яких в міліцію не надходили заяви від потерпілих.

Зокрема, як з’ясовано, 19 лютого посеред білого дня спритник спромігся непомітно проникнути у службовий кабінет в одному з дитсадків і з сейфу вкрасти певну суму грошей, багатофункціональний пристрій (принтер, сканер, ксерокс) та парфуми. Наприкінці січня так само шляхом підбору ключа підозрюваному вдалося відкрити кімнату дитячої групи в іншому дитсадку і викрасти з шухляди столу гаманець з грошима.

Прикметно, що свого часу парубка вже засуджували за вчинення крадіжок, однак суд, враховуючи вік підсудного, обмежився призначенням покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Цього разу зловмисникові вочевидь не доведеться сподіватися на подібну поблажливість.

Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору