Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільські студенти-економісти – найкращі

Тернопільська область 19-бер, 2010, 12:239 Lobanovskiy 977
В Ужгороді відбулися II Студентські спортивні ігри України серед вищих навчальних закладів ІІІ – ІV рівнів акредитації з легкоатлетичного з кросу, на яких у загальнокомандному заліку перше місце виборола команда ТНЕУ-1.

Як повідомили на сайті НОК України, першими на старт вийшли дівчата, котрі долали дистанцію у три кілометри. З результатом 10,26,5 переможницею стала майстра спорту України Вікторія Погорєльська з Харківської державної академії фізичної культури. На 0,7 і 0,8 секунди відповідно від неї відстали студентки Юлія Кутах та Ольга Скрипак із команди ТНЕУ-2.

У змаганнях серед хлопців, де стартувало майже 50 спортсменів, перемогу святкував Олександр Савчук з Національного університету «Львівська політехніка». Одразу за ним фінішували ще два спортсмени, котрі відстали від лідера відповідно на 0,2 та 0,4 секунди – це Іван Стребков із ТНЕУ-1 та Олександр Жулинський з Кам’янець-Подільського національного університету.

У загальнокомандному заліку перше місце виборола команда Тернопільського НЕУ-1, друге – Харківського ДАФК і третє – Переяслав-Хмельницького ДПУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору