Рівне:

Створення та просування сайтів

Борис Колесніков проінспектував готовність Львова і області до Євро-2012

Львівська область 19-бер, 2010, 12:269 Lobanovskiy 947
Віце-прем’єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков проінспектував готовність Львова та області до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Разом з віце-прем’єром оглядати об’єкти до Євро-2012 у Львівській області приїхали міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир Яцуба, міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко, міністр економіки Василь Цушко, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

Першим об’єктом для огляду стало ДП «Міжнародний аеропорт «Львів», де ведеться будівництво нового терміналу та реконструкція злітно-посадкової смуги. За словами віце-прем’єра, на цьому об’єкті будівництво ведеться без проблем.

Борис Колесніков також дав вказівку з 15 квітня розпочати укладання бетону на злітно-посадковій смузі аеропорту. З його слів, тут має працювати тисяча працівників цілодобово аби завершити роботи до закінчення терміну будівництва – 23 квітня 2011 року.

Віце-прем’єр запевнив, що всі проблеми, пов’язані з фінансуванням робіт, будуть вирішені, а також пообіцяв спростити отримання дозвільних документів.

Ознайомившись із ситуацією на будмайданчику майбутнього стадіону до Євро-2012, Борис Колесніков зазначив, що саме будівництво відстає від графіка на два місяці. Відтак, він доручив Мінрегіонбуду до 25 березня зробити експертизу проекту стадіону.

Водночас Борис Колесніков запевнив, що роботи з будівництва стадіону будуть профінансовані у необхідних обсягах. За його словами, стадіон до Євро-2012 отримуватиме необхідне фінансування щомісячно у розмірі 45 млн грн.

На переконання віце-прем’єр-міністра з питань Євро-2012, на будівельному майданчику львівського стадіону мають працювати тисяча працівників у дві зміни. Борис Колесніков наголосив, що вивести будівництво стадіону на повну потугу та вирішити проблеми з проектною документацією з будівництва потрібно протягом двох тижнів і обіцяв особисто перевірити це.

Борис Колесніков також розповів, що Кабінет Міністрів призначив спеціального представника, що куруватиме будівництво стадіону у Львові – іноземця, який будував «Альянс арену» в Мюнхені. Він безпосередньо консультуватиме і керівництво міста, і будівельну компанію на відповідність стадіону вимогам УЄФА.

За словами віце-прем’єра, кожні два тижні у Львові відбуватимуться наради щодо ходу будівництва стадіону до Євро-2012.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору