Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині п'ятеро спільників вкрали півдесятка елітних машин

Чернівецька область 23-бер, 2010, 09:459 Lobanovskiy 1 131
За півроку п’ятеро молодиків украли півдесятка елітних легковиків, вартість котрих перевищує сто тисяч доларів. При цьому власники машин часто потрапляли під гарячу руку бандитів.

Елітні автівки на Буковині почали зникати торік у вересні. Часто жертвами нападів були громадяни інших держав. Так у Румуна забрали "BMW X6", власника скрутили, кинули в багажник, побили й відпустили в Житомирській області. До банди, як з’ясували правоохоронці, належали й їхні колеги.

Ярослав Козак, заступник керівника УМВС України в Чернівецькій області:

- Мені дуже неприємно, що цю групу очолювали і активно скоювали злочини два співробітники УБОЗ міста Києва. Вони звільнені, і разом з іншими членами угрупування заарештовані. Доказано їм 5 епізодів.

Чоловіки стежили за елітними машинами, або ж винаймали їх. Робили дублікати ключів, часто використовували і знання, набуті у правоохоронних органах.

Ярослав Козак, заступник керівника УМВС України в Чернівецькій області:

- Встановлювали таємно на нього маячок, і за допомогою системи GPS через Інтернет відслідковували пересування даних транспортного засобу по території України та Буковини.

Затримали чоловіків гарячим слідом.

Микола Макаревич, керівник відділу УМВС України в Чернівецькій області:

- Вилучено два автомобілі, якими вони незаконно заволоділи - це "BMW" та "Mitsubishi". Також було виявлено комп’ютери та технічні засоби, за допомогою яких відслідковувались транспортні засоби, які готувались до викрадення.

Двоє колишніх київських УБОЗівців і троє буковинців зараз перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Порушникам закону загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Оксана Денисюк, Ярослав Левицький, Чернівці, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору