Рівне:

Створення та просування сайтів

Заступник міністра Віктор Ратушняк представив особовому складу міліції Житомирщини нового керівника

Житомирська область 23-бер, 2010, 09:489 Lobanovskiy 1 372
У приміщенні УМВС України в Житомирській області заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк представив особовому складу міліції Житомирщини нового керівника. Наказом Міністра внутрішніх справ від 22 березня 2010 року начальником УМВС України в Житомирській області призначено полковника міліції Івакіна Юрія Володимировича.

У заході взяли участь голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Віталій Француз, начальник УСБУ в Житомирській області Григорій Зелінський, прокурор Житомирської області Микола Франтовський, голова Апеляційного суду Сергій Прокопчук та інші керівники правоохоронних органів області.

Після озвучення офіційного наказу про призначення нового керівника обласного відомства Юрій Івакін коротко ознайомив присутніх із своїм життєвим і службовим шляхом та висловив впевненість у здатності міліції Житомирщини ефективно працювати над забезпеченням громадського порядку та протидії злочинності.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Рижук, вітаючи Юрія Володимировича, сподівається, що його досвід роботи сприятиме успішному виконанню оперативних, практичних і стратегічних завдань, пообіцявши зі свого боку всіляку підтримку і розуміння.

Відразу потому відбулася нарада начальника УМВС України в Житомирській області Юрія Івакіна з керівниками органів та підрозділів внутрішніх справ області, де було чітко окреслено коло першочергових пріоритетів роботи міліції, що визначені Міністром внутрішніх справ України, та над вирішенням яких працюватиме міліція Житомирщини.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору