Рівне:

Створення та просування сайтів

В цьому році на водоймах потонуло 28 громадян

Рівненська область 23-бер, 2010, 12:019 Lobanovskiy 1 111
Жахлива трагедія сталася 22-го березня на річці Десна в селищі Хотянівка Вишгородського району Київської області. Під крихкий лід провалилися четверо діточок. Троє з них – 1997, 1998, 1999 років народження – потонули. Найменшу одинадцятирічну Катерину врятували місцеві жителі.
Як інформує прес-служба МНС України, того дня після закінчення уроків у школі діти, чекаючи на прибуття маршрутки, вирішили нарвати вербу. Для цього потрібно було перейти на протилежний берег річки. Дорослі, які відпочивали на березі, двічі намагалися повернути школярів на берег. Але, як тільки на берегу стало безлюдно, четверо з них опинилися на середині річки. Сильна течія утворила там пустоти і промоїни. Всі четверо провалились під кригу майже одночасно. Врятувати вдалося тільки маленьку Катерину, яка відчайдушно трималася на воді. Зараз дівчинка перебуває в місцевій лікарні. Пошуки інших дітей тривають.
Загалом же, з початку 2010 року на водоймах країни потонуло 28 осіб, ще 41 людину вдалося врятувати.
Рятувальники МНС укотре звертаються до громадян з наполегливим проханням не виходити на кригу, особливо коли на річках, озерах і ставках через відлигу вона стала тонка та крихка. Не випробовуйте долю, цінуйте власне життя.

Віктор Козак, помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору