Рівне:

Створення та просування сайтів

Дерева стануть великодніми

Головна 26-бер, 2010, 09:209 prov 1 590
Дерева стануть великодніми


Рівне вже готується до Пасхи. У місті розпочалася традиційна акція „Великодні дерева”. У її рамках центральні вулиці та алеї Рівного прикрасять писанками, виготовленими дитячими руками. Цьогоріч учасниками мистецького заходу стали не лише учні художньої школи, а й вихованці підліткових клубів та Палацу дітей і молоді. Саме для них і влаштували майстер-клас із виготовлення сувенірних писанок.
...Акрилові фарби, пензлики, різнокольорові стрічки й дерев’яні овали, пофарбовані в білий колір – з усього цього діти й виготовляли прикраси на дерева. Певною визначеною тематикою їх не обмежували, тож на писанках постає власний нафантазований світ дитини, коментує Анатолій Мартиненко, директор художньої школи, під керівництвом якого і відбувався майстер-клас у підлітковому клубі “Мрія”.
„Під час акції на деревах міста заплановано розвісити приблизно 700-750 писанок. Частина з них – минулорічні роботи, - коментує Галина Кульчинська, заступник міського голови. – Участь у заході окрім учнів художньої школи та підліткових клубів візьмуть і вихованці дитячих реабілітаційних центрів „Особлива дитина” та „Пагінець”. До речі, торік „великоднє дерево” вони підготували у подарунок президентові. До акції планують долучитися міський голова та новообраний губернатор”.
Дерева прикрашатимуть писанками напередодні Великодня.

Тетяна КУШНІРУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору