Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівнян - "Добре серце"

Рівненська область 28-бер, 2010, 12:269 prov 1 344
Cьогодні з 10.00 до 14.00 у центрі міста активісти Рівненської міської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» проведуть благодійну акцію «Добре серце» зі збору коштів на електрокардіограф для Рівненської міської дитячої лікарні.
Наприкінці 2009 року у рамках акції за підтримки депутатів Рівнеради від фракції БЮТ вже проведено благодійний матч з футболу, благодійну фотовиставку та благодійний вечір. Втім зібраних коштів не вистачило, адже сучасний електрокардіограф коштує в межах 15 тисяч гривень. Тому закликаємо небайдужих рівнян підтримати акцію, адже здоров’я наших з Вами дітей зараз, це насамперед запорука успішної, перш за все здорової української нації у майбутньому.
29 березня в Рівненському будинку вчених відбудеться прес-конференція організаторів акції, на якій буде повідомлено про її результати.
Початок заходу о 10.00.
P.S. Акція «Добре серце» бере початок ще з 2006 року, коли було зібрано понад 30 тисяч гривень. За ці кошти тоді придбали апарат для проведення ультразвукового дослідження та передали його до Рівненської міської дитячої лікарні.
Прес-служба РММГО «Батьківщина молода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору