Рівне:

Створення та просування сайтів

Регіна у призерах

Спорт 01-кві, 2010, 09:269 prov 1 034
Здобувши дві виїзні перемоги, рівненська “Регіна-МЕГУ” забезпечила собі нагороди першості України з волейболу серед жінок у вищій лізі. Підопічні Валерія Слєпцова у Сєвєродонецьку двічі здолали місцеву “Сєвєродончанку-2” по 3:0 і, як мінімум, стали бронзовими призерами змагань.
Поєдинки були цікаві тим, що нинішній наставник рівнянок ще не так давно очолював “Сєвєродончанку”. Проте, як такої, інтриги не сталося. Обидва матчі наші дівчата виграли “на сухо” — по 3:0. У суботу волейболістки “Регіни-МЕГУ” дозволили місцевим спортсменкам набрати всього по 15 очок — 25:15, 25:11, 25:15. Наступного ігрового дня господарки чинили більший опір. У першій партії у них була можливість виграти. Але за рахунку 23:23 підопічні Валерія Слєпцова не допустили помилок і святкували виграш — 25:23. У наступних двох вони довели свою перевагу — 25:14 та 25:19 і здобули загальну перемогу — 3:0.
Валерій Слєпцов, головний тренер “Регіни-МЕГУ”:
— Особливо немає чого коментувати. Ми зобов’язані були вигравати і перемогли. Можна сказати, без проблем. Основна команда Сєвєродонецька має кадрові проблеми і тому змушена була забрати гравців із другої команди. Всі зусилля керівництво зосередженні на суперлізі. Тому ми здобули прогнозовані перемоги. Волейбол у місті люблять, про що свідчила чимала кількість глядачів на матчі другого складу. Зараз ми цілеспрямовано готуємося до відповідальних ігор із вінницькою командою. Саме від їх результату буде відомо, хто здобуде друге місце. Все залежить від нас самих.
У інших іграх суперники обмінялися перемогами — “Керкінітіда” (Євпаторія) — “Медуніверситет-Олімп” (Вінниця) — 3:0 та 2:3. У турнірній таблиці лідирує “Керкінітіда” — 20 очок, на три менше у “Регіни-МЕГУ”. У вінничанок — 15 і з 6 пунктами замикає четвірку кращих “Сєвєродончанка-2”. Таким чином, нижче третього місця рівнянки не опустяться. А ось вибороти друге місця — цілком ймовірно. Для цього необхідно у наступному турі вдома здолати “Медуніверситет-Олімп”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору