Рівне:

Створення та просування сайтів

У вагонах київського метро планують встановити камери спостереження

Україна і світ 01-кві, 2010, 10:039 prov 2 011
У вагонах київського метро  планують встановити камери спостереження


Київський метрополітен має намір звернутися до столичної влади з проханням виділити кошти на обладнання потягів камерами відеоспостереження. Про це сказав начальник комунального підприємства “Київський метрополітен” Петро Мірошников на брифінгу у зв’язку з терактами в московському метро.
“Ми зараз внесемо пропозицію про обладнання рухомого потягу Київського метрополітену системами відеоспостереження”, - сказав Мірошников. Він нагадав, що станції вже мають камери відеоспостереження.
За словами керівника столичної підземки, обладнання вагонів метро відеоспостереженням - дорогий проект, і підприємство не зможе фінансово забезпечити його. Тому необхідна підтримка міського бюджету.
Мірошников також повідомив, що на сьогодні Київський метрополітен працює в штатному режимі, але з урахуванням того, що сталося в Москві, персонал підприємства, в першу чергу працівники станцій і машиністи, отримують додаткові інструкції щодо того, як діяти при виникненні подібних ситуацій на території підземки.
Крім того, управління внутрішніх справ при Київському метрополітені почало відпрацьовувати свої заходи щодо посилення громадського порядку. Мірошников наголосив, що підприємство розраховує на суспільну підтримку. За його словами, зараз на станції озвучують звернення до пасажирів, щоб вони у випадку виявлення будь-яких підозрілих предметів (пакетів, згортків) зверталися до працівників метро.
Також, за словами Мірошникова, керівництво підприємства має намір звернутися у відповідні служби міста, щоб вони також допомогли навести лад на територіях, прилеглих до метро, аби подбати про безпеку пасажирів. Зокрема, це стосується підземних переходів, у яких розташовані виходи у вестибюлі станцій метро і які просто блокують прохід людей через велику кількість торгових кіосків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору