Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревізори КРУ в Рівненській області знайшли порушень на понад півмільйона грн. в КП "Сарнитеплосервіс"

Рівненська область 01-кві, 2010, 15:159 prov 1 235
Ревізори КРУ в Рівненській області провели планову ревізію фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Сарнитеплосервіс» та виявили там фінансових порушень на 661,69 тис. гривень: майже 44 тис. гривень становлять порушення, що призвели до втрат та 141,5 тис. гривень - що до втрат не призвели, втрати фінансових і матеріальних ресурсів допущені внаслідок неефективних управлінських рішень становлять 476,29 тис. гривень. Зокрема, зафіксували ревізори порушення у нарахуваннях працівникам заробітної плати за час перебування у відпустці та відрядженнях, виплатах матеріальної допомоги та премії, списанні основних засобів без дозволу органу управління тощо.
Найбільшу суму становлять фінансові порушення допущені через неефективні управлінські рішення. Приміром, підприємство не скористалося правом на нарахування споживачам пені за несвоєчасну оплату послуг і недоотримало майже 333 тисячі гривень.
Ревізори зафіксували, що КП «Сарнитеплосервіс» виділяло аванс на суму 66,86 тис. гривень суб’єкту господарювання з кризовим фінансовим станом, при збитковій діяльності здійснювало виплату одноразових премій. Через порушення вимог чинного законодавства працівниками підприємства недоотримано 34,57 тисяч гривень доходів.
За результатами ревізії складено п’ять протоколів про адміністративні правопорушення, проінформовано прокуратуру в Рівненській області та Сарненську міську раду.

Прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору