Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рава-Руській митниці, що на Львівщині, затримали двох водіїв-контрабандистів

Львівська область 02-кві, 2010, 10:069 Lobanovskiy 1 186
Замість плит ДСП - годинники, шкарпетки та шкіргалантерея. На Рава-Руській митниці затримали водія вантажівки, котрий перевозив не задекларований товар, а інший - у десятки разів дорожчий. Коли на кордоні розкрили коробки з крамом, здивувався й сам кермувальник.

Коли Володимира зупинили на Рава-Руській митниці, аби оглянути вантаж, він спокійно показав усі документи й відкрив авто для перевірки. Чого хвилюватися, якщо все гаразд. Проте, вміст уже першої коробки неабияк здивував чоловіка: замість плит ДСП там лежали годинники, хутра, дорога галантерея й канцтовари.

Володимир, водій:

- Я первый раз с таким сталкиваюсь. Я даже не знаю, что это, чем это все закончится. Это ж получается - подставили! Так выходит?

Товар завантажили в Литві, а перевозили до Росії. Митники і прикордонники склали акта про порушення. За попередніми підрахунками, загальна вартість краму - майже 10 мільйонів гривень. Водія тимчасово затримали.

Анатолій Скакун, керівник відділу Львівської митниці:

- Вину водія фактично не встановлено. Ми маємо факт порушення даного правопорушення. Водій не є власником вантажу, а лише перевізником . І згідно пояснення водія, він не був присутнім при загрузці даного вантажу.

Володимир - не єдиний, кого затримали того дня на кордоні. Ще дві вантажівки, які їхали до України з Німеччини й Чехії, перевозили не задекларовані товари: замість шкарпеток і поцинкованої огорожі митники виявили галантерею відомих європейських фірм.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН.
НТН
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору