Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині викрито махінатора, який «клепав» на принтері талони техогляду

Львівська область 02-кві, 2010, 10:219 Lobanovskiy 1 022
У Дрогобичі міліціонери викрили махінатора, який підпільно «клепав» на принтері фальшиві талоні техогляду. Про це повідомила старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ ГУМВСУ у Львівській області підполковник міліції Світлана Добровольська. За її словами, працівники Державтоінспекції затримали на одній із вулиць Дрогобича вантажівку. Під час перевірки документів у водія, правоохоронці помітили, що талон техогляду, розміщений на лобовому склі автомобіля, найімовірніше, підроблений. Тож цей документ було скеровано для проведення експертизи.

Через кілька годин ДАІшники затримали ще одну вантажівку з фальшивим талоном техогляду. Працівників міліції насторожило, що обидві автівки належали тому ж самому підприємству. Про цей факт одразу ж повідомили у Дрогобицький райвідділ міліції.

Вже наступного дня правоохоронці провели перевірку на території підприємства, вантажівки якого роз’їжджали по місту із підробленими талонами техогляду.

Вже на території фірми виявили, що така сама фальшивка розміщена й на лобовому склі автомобіля, який також є власністю цього підприємства.

«Провівши оперативно-розшукові заходи інспекторам ДАІ таки вдалось вийти на розробника цих талонів», - зауважила підполковник міліції Світлана Добровольська. Махінатором виявився місцевий мешканець, працівник цього ж підприємства, який вирішив заощадити кошти, виготовляючи на принтері підроблені талони технічного огляду для автомобілів.


ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору