Рівне:

Створення та просування сайтів

СБУ затримала на хабарі представника Нацради з питань телебачення і радіомовлення в Івано-Франківській області

Івано-Франківська область 02-кві, 2010, 10:239 Lobanovskiy 1 280
31 березня ц.р. співробітники СБУ в Івано-Франківській області затримали “на гарячому” при вимаганні та одержанні хабара Представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Івано-Франківській області.
Посадовець вимагав у суб’єкта телерадіоінформаційного простору області хабара у розмірі 7 тисяч доларів США за сприяння в одержанні ліцензії на право провадження інформаційної діяльності з використанням радіочастотного ресурсу України. Зловмисника було затримано у центральній частині Івано-Франківська при одержанні ним першої частини хабара у сумі 24 тисячі гривень від одного із суб’єктів інформаційної діяльності в галузі телебачення і радіомовлення.
Прокуратурою області за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України – одержання хабара у великому розмірі службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням. За даний злочин законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
На даний час держслужбовець затриманий у порядку статті 115 КПК України.

Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору