Рівне:

Створення та просування сайтів

Волинська старшокласниця – срібна призерка конкурсу дитячих робіт про діяльність рятувальників

Волинська область 08-кві, 2010, 08:369 prov 1 125
Наприкінці березня у селі Пнівне Камінь-Каширського району відбулося нагородження переможців та призерів конкурсу дитячого малюнку з тематик «Рятувальник очима дітей» та «Що я знаю про правила безпеки», що проходив серед учнівської молоді Волинської області, Брестської області Республіки Білорусія та Люблінського воєводства Республіки Польща у рамках проекту «Удосконалення системи громадської участі в попередженні та ліквідації екологічних катастроф у Єврорегіоні «Буг» програми добросусідства Польща-Білорусь-Україна, що співфінансується із фонду ТАСІС Європейської Комісії. Учасники конкурсу не тільки самі вивчали правила, а й власними художніми роботами навчали цьому однолітків і дорослих.

У конкурсі взяли участь понад 50 школярів із 6 районів Волинської області, а одинадцятикласниця з села Пнівне Камінь-Каширського району Наталія Ярошик здобула 2 місце. Нагороджували призерку працівники Головного облуправління МНС та рятувальники з Бреста сусідньої Білорусі.

Начальник центру пропаганди та навчання населення Брестського управління МНС Микола Кузьміцкий відзначив високий рівень дитячих робіт та їх важливий вплив на свідомість маленьких громадян задля їхньої ж безпеки. Окрім призів, переможці конкурсу отримали грамоти та подарунки від обласного управління освіти та науки, рятувальників із райцентру, органів місцевої влади.

Для учнів та гостей виступила шкільна команда ДЮП, яка в естрадному виступі застерегла присутніх не спалювати суху траву та не розводити вогнищ у лісах, берегти природу.

З актової зали дійство перемістилося на шкільний майданчик, де рятувальники МНС встановили пожежну та спеціальну техніку, розгорнули рятувальне обладнання. Школярі побачили, як гасять спеціальною піною пожежу в автомобілі, демонтують металеві конструкції, дізналися про призначення основного пожежного устаткування.

Центр пропаганди ГУМНС у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору