Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині добігає кінця конкурс щодо архітектурних рішень в екологічному будівництві

Рівненська область 08-кві, 2010, 08:579 prov 1 211
Триває перший конкурс інженерних та архітектурних рішень щодо використання природних матеріалів та відновлювальних джерел енергії в індивідуальному будівництві, який проводиться в рамках проекту «Сприяння розвитку індивідуального будівництва з застосуванням природних матеріалів та відновлювальних джерел енергії», та здійснюється спільно обслуговуючим кооперативом «Лани Полісся» і ГО „Українська Асоціація Маркетингу” за сприянням Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.
Результатом конкурсного відбору повинно стати визначення найкращих інженерних розробок та архітектурних рішень, котрі можуть бути застосовані при проектуванні та будівництві котеджів в екологічному житловому масиві в с. Радиславка Рівненського району Рівненської області, який споруджує обслуговуючий кооператив “Лани Полісся”.
Призовий фонд конкурсу сформований за рахунок внесків партнерів проекту, профкому студентів НУВГП та рівненського представництва інтернет-провайдера «УАРНЕТ», складається з грошової премії у розмірі 1 тис. грн., туристичної поїздки в Карпати та сертифікатів на право доступу до мережі Інтернет. Крім того очікується особливий приз переможцю від ОК «Лани Полісся»
Прийом конкурсних заявок триває до 9 квітня 2010 р. На даний момент вже є декілька дуже гарних та незвичайних пропозицій. Однак до 9 квітня є час. В ОК «Лани Полісся» сподіваються на надходження ярких та неординарних проектів, які зроблять якісно новий крок в розвитку екологічного будівництва.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору