Рівне:

Створення та просування сайтів

Через паління в ліжку загинули батько і син

Кримінал 08-кві, 2010, 10:159 prov 1 001
Через паління в ліжку загинули батько і син


В житловому будинку в селі Богданівка, що на Рівненщині, спалахнула пожежа. Прибувши на місце виклику, вогнеборці приборкали полум’я в одній із кімнат оселі, однак виявили без ознак життя тіла двох людей.
Загиблими виявилися 62-річний батько та 36-річний син. Відновлюючи події, що передували страшній трагедії, працівники райвідділу МНС з’ясували, що чоловіки лягли відпочивати майже о першій годині ночі. Помітила сильне задимлення в будинку дружина господаря, яка мерщій розбудила одного з синів та сповістила про пожежу. Проте зайти у палаючу кімнату, де перебували батько з братом, він не зміг, тому негайно зателефонував “101”. Попередньою причиною загибелі залишається паління в ліжку, таку ж версію підтверджують і родичі загиблих, розповідаючи про те, що батько з сином неодноразово курили перед сном.
Працівники державного пожежного нагляду МНС області повідомляють, що з початку року з причин необережного поводження з вогнем загинули 12 людей, та просять не порушувати елементарних правил пожежної безпеки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору