Рівне:

Створення та просування сайтів

У Дубровиці будуватимуть виставковий центр

Актуально 08-кві, 2010, 10:289 prov 1 308
У Дубровиці будуватимуть виставковий центр


У Рівненській обласній державній адміністрації відбулася робоча нарада з питань інвестиційних проектів та співпраці з компаніями китайської провінції Чжецьзян з приводу нових інвестиційних проектів на Рівненщині.
У заході взяли участь президент Українсько-Китайського центру розвитку Лю Лі Мінг, директор ТОВ “Дубровицький комплекс “Вілос” Олександр Шатов, в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, начальник головного управління економіки та інвестиційної політики Ігор Тимошенко.
Як повідомили у Рівненській обласній держадміністрації, на нараді було розглянуто низку інвестиційних проектів, які запропонували представники уряду Китайської Народної Республіки. Зокрема, спорудження у Дубровицькому районі масштабного виставкового центру оптово-роздрібної торгівлі, де буде представлено майже 2 тисячі китайських підприємств, створено до тисячі робочих місць, частина з яких стане доступною українцям. Відкриття мінізаводу із виготовлення альтернативного палива та двох гідроелектростанцій на річках Случ і Горинь. На стадії технологічної розробки перебуває наразі проект побудови меблевої фабрики.
У подальших планах влади — організація та проведення у квітні відкритого бізнес-форуму за участю китайських партнерів для узгодження ключових моментів співпраці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору