Рівне:

Створення та просування сайтів

Британським вчителям нагадали, що можна бити школярів

Україна і світ 08-кві, 2010, 11:329 prov 826
Вчителям британських шкіл дозволено “розумне застосування сили”, щоб розбороняти бійки і закликати до порядку особливо неслухняних учнів.
За словами глави міністерства Еда Боллза, те, що в школах не повинно бути рукоприкладства - вигадка. Право застосовувати силу щодо неслухняних учнів ніхто не відміняв, і найближчим часом відомство має намір опублікувати детальну інструкцію з застосування сили вчителями.
За задумом Боллза, рукоприкладство дозволено щодо учнів, що псують шкільне майно, а також тих, хто намагається зірвати урок або відмовляється вийти з класу після відповідної вказівки вчителя. Профспілка британських вчителів (National Union of Teachers) схвалила ініціативу міністерства.
Із задумом Боллза згодна і опозиція. Тіньовий міністр шкільної освіти Майкл Гроув вважає, що вчителі не повинні боятися втихомирювати неслухняних учнів.
Щоправда, на його погляд, простою публікацією керівництва справі не зарадиш - треба юридично закріпити за вчителями право застосовувати силу, не побоюючись судової відповідальності.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору