Рівне:

Створення та просування сайтів

Кращих у стрільбі зі зброї визначили на Тернопільщині

Тернопільська область 09-кві, 2010, 13:019 Lobanovskiy 924
Працівникам міліції вкрай необхідні не тільки фахові знання та навички, а й фізична сила, вправність, витривалість та влучність, а цьому, як відомо, допомагає спорт. Нещодавно у тирі обласного управління внутрішніх справ відбувся чемпіонат УМВС в області з прикладної стрільби. 92 правоохоронці обласних, міських та районних органів внутрішніх справ змагалися між собою у влучності за призові місця. Учасники чемпіонату показали підготовку високого рівня та відмінне володіння табельною вогнепальною зброєю не лише в приміщенні, а й на відкритій місцевості.
В особистому заліку зі стрільби з пістолета абсолютну перемогу здобув убозівець Олег Левчук, Ігор Оробко з Тернопільського МВ відстрілявся на срібну нагороду, а Володимир Дзюба з державтоінспекції виборов бронзу.
Серед жінок відмінно влучали у ціль Еліна Теслюк (УБОЗ), Ірина Крета (Бережанський РВ) та співробітниця «Грифону» Вікторія Мукшина.
У вправі зі стрільби з автомата Калашникова у трійку лідерів увійшли убозівці Юрій Левчук, Сергій Кисіль та беркутівець Олександр Павелко. А за підсумками командних змагань лаври першості у прикладній стрільбі вибороли працівники управління боротьби з організованою злочинністю, другу сходинку посіла команда судової міліції «Грифон», а представники спецпідрозділу «Беркут» здобули почесне третє місце.
Переможців змагань нагороджено медалями та кубками.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору