Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівщину проінспектував Мішель Платіні

Львівська область 09-кві, 2010, 14:049 Lobanovskiy 1 025
Львів із робочим візитом відвідав президент УЄФА Мішель Платіні. В рамках свого візиту Мішель Платіні оглянув будівництво нової злітно-посадкової смуги у ДП «Міжнародний аеропорт «Львів», ознайомився з ходом робіт на будівельному майданчику стадіону до Євро-2012 та взяв участь у презентації Львова в рамках Євро-2012.

Президент УЄФА Мішель Платіні під час протокольного візиту до Львова наголосив, що УЄФА довіряє обіцянкам української влади – як державної, так і місцевої.

Мішель Платіні переконаний, що Україна зможе підготуватися до Євро-2012, однак додав, що чемпіонат відбуватиметься 2012 року, а не 2013 року, і в певний момент будуть ухвалені відповідні рішення. "У певний момент ми не зможемо зробити крок назад", - зазначив Мішель Платіні.

Окрім цього, президент УЄФА зазначив, що він зустрінеться із Президентом України Віктором Януковичем і має надію отримати ще більше державних гарантій щодо підготовки країни до чемпіонату Євро-2012.

"Це протокольний візит членів УЄФА, президента і членів фінансового відділу УЄФА у приймаючі міста. Раніше ми були у Києві, тепер відвідали Львів, побуваємо в Донецьку та Харкові. Україна і Польща декілька років тому отримали право на отримання чемпіонату, і ми бачимо, що є великий поступ у підготовці цих країн, особливо в Україні", - зазначив Платіні.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо Львова, Мішель Платіні наголосив, що одним із основних завдань підготовки Львова до Євро-2012 є будівництво стадіону, розбудова аеропорту, злітно-посадкової смуги та розвиток готельної інфраструктури.

Під час спільного брифінгу голови Львівської ОДА Миколи Кмітя та мера Львова Андрія Садового було зазначено, що Львів підготується до Євро-2012 на 100%. «Зміна підрядника з будівництва злітно-посадкової слуги аеропорту "Львів" жодним чином не позначилася на темпах будівництва, а навпаки. А зараз усе залежить від ритмічного та вчасного державного фінансування об’єктів до Євро 2012», - наголосив губернатор Львівщини Микола Кміть.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору