Рівне:

Створення та просування сайтів

Через коротке замикання електромережі на Закарпатті згорів будинок

Закарпатська область 12-кві, 2010, 08:509 Lobanovskiy 846
Над ранок восьмого квітня через коротке замкнення електромережі загорівся будинок 68-річної мешканки села Вільхівці Тячівського району .
Як стало відомо, на час появи вогню господиня спала в приміщенні літньої кухні, а її 40 річний син Іван - в кімнаті житлового будинку. На щастя їдкий запах диму розбудив господарів.
Не гаючи ні хвилини син власниці кинувся приборкувати пожежу, однак самотужки зробити це йому вже було не під силу. Вогонь душе швидко поширювався будинком.
Про пожежу рятувальників повідомили сусіди, які побачили червоне зарево пожежі. Саме вони допомогли і бідоласі Івану, який у своєму прагненні врятувати будинок від знищення отримав опіки.
Через запізніле повідомлення врятувати будинок від знищення не вдалося. Вогонь знищив крівлю, перекриття та домашнє майно. Завдана матеріальна шкода складає 80 тисяч гривень.
Потерпілого госпіталізували у Тячівську центральну районну лікарню, де в чоловіка діагностували термічні опіки ІІ-ІІІ ступеню важкості обличчя, верхніх та нижніх кінцівок.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору