Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільські рятувальники підвели підсумки роботи за перший квартал 2010 року

Тернопільська область 12-кві, 2010, 08:529 Lobanovskiy 1 055
На базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбулась підсумкова нарада щодо результатів роботи Головного управління та структурних підрозділів оперативно-рятувальної служби області за перший квартал поточного року.
У роботі наради взяли участь керівництво МНС області на чолі з керівником Головного управління Євгеном Лукавим та начальники підпорядкованих підрозділів.
Упродовж заходу підвели підсумки діяльності підрозділів оперативно-рятувальної служби за перший квартал 2010 року та окреслили основні напрямки роботи на найближчий час.
Так, з початку року підрозділи МНС області здійсни близько 1000 виїздів за сигналом «Тривога», з них 194 – на гасіння пожеж , 2 – на ліквідацію аварій, 9 – на ДТП, 30 – на запобігання нещасним випадкам та надання допомоги населенню.
У ході гасіння пожеж, ліквідації наслідків аварій та проведення аварійно-рятувальних робіт, пожежно-рятувальними підрозділами області врятовано 170 осіб, 193 будівлі, 11 одиниць техніки, матеріальних цінностей на суму понад 16 млн. грн.
Серед найближчих планів продовження будівництва в смт Козова та реконструкції пожежної частини в м. Монастириську. Також, заплановано проведення ряду навчань з метою відпрацювання навиків гасіння пожеж і ліквідації аварій на потенційно-небезпечних об’єктах.
У рамках наради відбувся показ новітньої пожежно-рятувальної техніки, яка перебуває на озброєнні аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору