Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові викрито «дім розпусти»

Львівська область 12-кві, 2010, 10:499 Lobanovskiy 9 154
Працівники Управлінні по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми викрили помешкання, де дві подружки надавали сексуальні послуги.
В одній з газет працівники міліції знайшли номер телефону і оголошення про те, що молода дівчина шукає будь-яку роботу. Правоохоронцям оголошення здалося підозрілим, тому вони вирішили зателефонувати за вказаним номером.
Дівчина зраділа дзвінку і розповіла, що насправді шукає не роботу, а клієнтів, надає інтим-послуги. Година задоволення коштує 350 гривень. Діє також система знижок для постійних клієнтів. Розповідала дівчина й про те, що має подругу, і якщо клієнт приїде з товаришем, то той також не залишиться без уваги.
Прослухавши «телефонну рекламу» оперативники поїхали за вказаною адресою. У квартирі застали двох дівчат – вони саме «працювали».
Згодом працівники міліції вислухали історії «дів ночі».
Одна із дівчат за викликом, яка знімала квартиру, розповіла, що вже не перший рік надає інтим-послуги. Більш ніж вісім років тому вона приїхали з Жовківського району до Львова. Роботи тут не було, а оскільки батьки полюбляли випити, то й додому вертатися не дуже хотілося. Така життєва ситуація змусила дівчину вивчити ази найдавнішої професії. За зароблені гроші жила сама, ще й батькам допомагала.
Спершу повія мала сутенерів, та згодом вирішила, що краще працювати на себе. Зняла квартиру і там влаштувала так би мовити «дім розпусти». Оскільки була в цьому «бізнесі» понад вісім років, не потребувала додаткової реклами, не роздавала візиток, а орієнтувалась на постійних клієнтів. Чотири роки тому у секс-індустрію взяла подругу, з якою познайомилась, коли працювала на сутенера.
Не обходилось і без казусних ситуацій, адже дівчата не були захищені. Неодноразово з їхнього помешкання клієнти крали гроші і били їх. Дівчина розповідала, були й такі, що бачили куди вона кладе гроші, і коли вона йшла митися забирали їх і тікали. Якщо ж жінка ловила злодія на гарячому, то отримувала стусанів.
Стосовно дівчини, яка в орендованій квартирі надавала інтимні послуги порушено карну справу за ст. 302 КК України «Утримання місця розпусти». Їй загрожує штраф, або обмеження волі на строк до двох років.

Ольга Адамська, ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.
Схожі новини
Коментарі - всього 3

Роман 27-кві, 22:52

Либо авторы статьи, либо милиция во Львове "тормозят". )))))
В любом областном городе в газете объявлений целые разделы посвящены этим "работницам" ))))
Я знаю, это в результате спецоперации выявили неучтенных и не оплачивающих абонемент на хоз.деятельность. ))))
Молодцы! Так держать! Наша милиция - гордость страны! ))))

шнель 11-травня, 23:38

Может сказать где я счас-почемуто -более солидные и уважаемые сайты разрешают и так коментировать -ставайте в 1-ну шеренгу с интером и им погожим-знать боягузов не хочу-пока!

Олег 19-травня, 08:55

дивна стаття - щось аж підозріло схоже вже читав кілька місяців тому. Враження таке що про один випадок активно звітуються.
А те що мало не в кожному підїзді шприци валяються, що в кожній аптеці їх підозрілі особи купують регулярно - виходить цим займатись не варто ??
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору