Рівне:

Створення та просування сайтів

Головний міліціонер Рівненщини провів першу виїзну нараду та прийом громадян у приміщенні Володимирецького райвідділу внутрішніх справ

Рівненська область 14-кві, 2010, 08:179 Lobanovskiy 932
Начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Олег Михайлович Сало провів першу виїзну нараду та прийом громадян у приміщенні Володимирецького райвідділу внутрішніх справ.

– Яке у мене враження від району та роботи місцевого міліцейського колективу? Звичайно, хотілося б, щоб тут усе було набагато краще, – зауважив Олег Сало у розмові з нашим кореспондентом. – Зі своїми бідами та проблемами до мене прийшло понад десять жителів Володимиреччини. Як показав прийом, громадян найбільше турбують злочини, що були скоєні проти особи, і на які міліція ніяк не реагувала. Окремі справи не розглядалися роками. Звичайно, оскільки це аграрний район, тут фактично не стається тяжких злочинів, зокрема, і у бюджетній сфері, натомість людей хвилюють земельні питання, крадіжки особистого майна, випадки нанесення тілесних ушкоджень тощо. Після прийому громадян я зрозумів, що ситуація в районі плачевна. Чимало заяв, які надходили до міліції, узагалі не було розглянуто.

За словами начальника обласного управління внутрішніх справ, його абсолютно не влаштовує не лише стан розгляду заяв та повідомлень про злочини й пригоди, що надходять від громадян до Володимирецького РВ УМВС, а й співвідношення між кількістю порушених кримінальних справ та відмов у їх порушенні.

– Деякі злочини тут укривалися, а реєструвалися лише ті, де була перспектива розкриття, – сказав Олег Сало. – Це, без сумніву, найбільша проблема, яка на даний час існує в міліцейській роботі. За підсумками проведеної у райвідділі наради буде зроблено висновок, згідно з яким ми поставимо перед особовим складом певні завдання, намітимо плани для проведення контрольних перевірок для того, аби повернути всі надбання місцевої міліції, котрими вона славилася в минулому.

Олег Сало переконаний, що усунути всі існуючі недоліки на Володимиреччині вдасться досить оперативно. А найближчим часом він разом зі своїми заступниками та начальниками служб апарату УМВС планує побувати в усіх міськрайорганах внутрішніх справ області, аби перевірити їх роботу та спрямувати її у потрібне русло, яке визначається вказівками МВС та вимогами сьогодення.

– Від особового складу я, насамперед, вимагаю дотримуватися обліково-реєстраційної дисципліни. Коли міліціонери своєчасно реагуватимуть на всі заяви та повідомлення – буде й розкриття на належному рівні. Я не втомлююся повторювати: якщо близько 50 відсотків злочинів правоохоронці розкриватимуть за «гарячими» слідами – це вже досить вагомий результат. Тож, виправити ситуацію та повернути довіру населення до міліції ми можемо лише наполегливою працею. Іншого шляху немає, – наголосив очільник УМВС.


ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору